sigtuna_010
logga_org

Välkommen till European Convention 2020

Det är med stor ära SAASDC välkomnar er alla att besöka Sverige och European Convention 2020.

Jag är övertygad om att värdklubben Crazy Flutters kommer att organisera en framgångsrik convention med stor dans och mycket oförglömlig glädje. Evenemanget kommer att äga rum i en mycket intressant stad, Sigtuna, Sveriges äldsta stad. Du kommer att bli överraskad av den trevliga atmosfären i den här lilla staden.

Återigen välkommen till European Convention 2020!

Tommy Hansson
President SAASDC

Image

Välkommen till min hemstad och European Square- and Round Dance Convention 2020

Jag är stolt över att önska er alla välkomna till Sigtuna i Sverige. Sigtuna är den äldsta staden i Sverige och även den första huvudstaden. Den grundades år 970 av kung Erik Segersäll i slutet av vikingtiden. Idag kan vi gå tillbaka i tiden och besöka medeltida kyrkor, ruiner, slott och många andra saker. Här börjar Sverige!

Förhoppningsvis kommer du att njuta av både den frodiga grönskan vid Mälaren och dansfestivalen. Vi har förberett ett tre dagars program med mycket dans till några av Europas främsta callers och cuers samt fritid och festtid. Vi erbjuder fem danshallar, cafeteria, mat, afterparty och mycket mer. Varför inte ta chansen att svalka av sig på badstranden, bara 10 minuters gångavstånd från danshallarna. Lokalerna ligger bara 15 km från Stockholms internationella flygplats Arlanda och det finns gott om hotell och andra boenden i närheten.

Hoppas få se dig i Sigtuna i början av juli 2020. Vi är redo för din ankomst och glada att välkomna dig!

Urban Danielsson
President för European Square- and Round Dance Convention 2020

Image