sigtuna_010
logga_org

Angående coronavirus covid-19

Det finns idag inga planer på att ställa in European Square- and Round Dance Convention 2020 / Summer Line Dance Convention 2020. Crazy Flutters följer, tillsammans med riksförbundet SAASDC och europaförbundet EAASDC, utvecklingen kring spridningen av covid-19.

Vi förändrar idag våra anmälningsvillkor så att: "Om avbokning sker före 1 maj 2020 så återbetalas 90% av avgiften." Tidigare hade vi 1 april 2020 som datumgräns för 90% återbetalning.

Om det i framtiden blir ett beslut att ställa in Convention 2020 kommer hela avgiften att återbetalas, minus eventuell kostnad för banköverföring.

Håll dig uppdaterad på Convention 2020 hemsida och/eller Facebook-sida.

/Styrgruppen för EC2020

Välkommen till European Convention 2020

Det är en stor ära för oss i SAASDC att välkomna er alla till European Convention 2020 i Sverige.

Jag är övertygad om att arrangörsklubben, Crazy Flutters, kommer att arrangera ett lyckat convention med härlig dans och mycket glädje. Evenemanget kommer att hållas i en väldigt intressant stad, Sigtuna, Sveriges äldsta stad. Den trevliga atmosfären i den här lilla staden kommer att överraska dig.

Återigen, ett varmt välkommen till European Convention 2020!

Tommy Hansson
Ordförande SAASDC

Image

Välkommen till min hemstad och European Square- and Round Dance Convention 2020

Jag är väldigt stolt över att få välkomna er alla till Sigtuna. Sigtuna är Sveriges äldsta stad och dessutom dess första huvudstad. Staden grundades år 970 av kung Erik Segersäll i slutet av vikingatiden och idag kan vi ta oss tillbaka i tiden och besöka medeltida kyrkor, ruiner, slott och mycket annat. Det är här Sverige börjar!

Förhoppningsvis kommer ni att uppskatta såväl grönskan vid Mälaren som dansen. Vi har ett tredagars program planerat för er med massor av dans till några av Europas bästa callers och cuers, men även fritid och fest! Vi kommer att ha fem danslokaler, kafeteria, mat, afterparty och mycket mer. Varför inte ta chansen att svalka er vid stranden bara tio minuters promenad från dansen? Eventområdet ligger bara 15 km från Arlanda flygplats och det finns gott om hotell och andra boenden i närheten.

Hoppas att vi ses i Sigtuna i början av juli 2020. Vi är redo för er ankomst och ser fram emot att få välkomna er!

Urban Danielsson
Ordförande för European Square- and Round Dance Convention 2020

Image

Miljöpolicy

Vi värnar om miljön och försöker att tänka på den under EC2020. Bland annat önskar vi mindre användning av plast och mindre biltrafik.

Vi rekommenderar att du tar med dig en egen vattenflaska. Det finns tappställe för att fylla på dessa i närheten till lokalerna. Vi delar inte ut några PET-flaskor till deltagarna. Det finns dock fortfarande möjlighet att köpa vatten på flaska i våra cafeterior. Det kommer också att finns många stationer där PET-flaskor och aluminiumburkar kan läggas för återvinning.

Vi försöker också minska biltrafiken i den mån det är möjligt. Om du bor på hotellen i Sigtuna låt bilen vara kvar och promenera till dansområdet. Från hotellen tar det 10-30 minuter att promenera beroende på vilket hotell du valt. För boende på Best Western Arlanda Hotellby i Arlandastad kommer en buss att avgå för transfer mellan hotell och dansområdet vid vissa tider. Ta gärna bussen.

Ni som har bokat ställplats för husbilar/-vagnar, låt dessa stå på plats under evenemanget om möjligt.

Med förhoppning om ett skönt sommarconvention i Sigtuna!

Projektgruppen EC2020

Senaste nytt

2020-03-13

Angående coronavirus covid-19.

0
Antal registreringar i februari 2020