sigtuna_010
logga_org

Välkommen till European Convention 2020

Det är en stor ära för oss i SAASDC att välkomna er alla till European Convention 2020 i Sverige.

Jag är övertygad om att arrangörsklubben, Crazy Flutters, kommer att arrangera ett lyckat convention med härlig dans och mycket glädje. Evenemanget kommer att hållas i en väldigt intressant stad, Sigtuna, Sveriges äldsta stad. Den trevliga atmosfären i den här lilla staden kommer att överraska dig.

Återigen, ett varmt välkommen till European Convention 2020!

Tommy Hansson
Ordförande SAASDC

Image

Välkommen till min hemstad och European Square- and Round Dance Convention 2020

Jag är väldigt stolt över att få välkomna er alla till Sigtuna. Sigtuna är Sveriges äldsta stad och dessutom dess första huvudstad. Staden grundades år 970 av kung Erik Segersäll i slutet av vikingatiden och idag kan vi ta oss tillbaka i tiden och besöka medeltida kyrkor, ruiner, slott och mycket annat. Det är här Sverige börjar!

Förhoppningsvis kommer ni att uppskatta såväl grönskan vid Mälaren som dansen. Vi har ett tredagars program planerat för er med massor av dans till några av Europas bästa callers och cuers, men även fritid och fest! Vi kommer att ha fem danslokaler, kafeteria, mat, afterparty och mycket mer. Varför inte ta chansen att svalka er vid stranden bara tio minuters promenad från dansen? Eventområdet ligger bara 15 km från Arlanda flygplats och det finns gott om hotell och andra boenden i närheten.

Hoppas att vi ses i Sigtuna i början av juli 2020. Vi är redo för er ankomst och ser fram emot att få välkomna er!

Urban Danielsson
Ordförande för European Square- and Round Dance Convention 2020

Image

Senaste nytt

2019-11-18

Information om 2 nya campingplatser.

0
Antal registreringar i November 2019