Mat & Fest

Lunch

Lunch serveras mellan kl. 11.00 och 15.00 fredag-söndag. Du måste förboka din lunch och tidpunkt när du registrerar dig för evenemanget. Pubkvällen och afterparty måste också förbokas.

Snacks, mat och dryck kommer att vara tillgängliga under hela helgen i våra cafeterior. Det finns också gott om restauranger och caféer i Sigtuna inom 15 minuters gångavstånd.

Pubkväll

På fredag kväll kan du njuta av en kväll med avkoppling på vår "Pub". Det lokala countrybandet T(w)o Generation spelar musik och en lätt "Pubtallrik" med korv och ost ingår i priset. Du kan köpa läsk, öl eller vin och något från grillen. Välkommen till Puben!

Pubkvällen måste förbokas. Antalet biljetter är begränsat till 200.

Afterparty

På lördag kväll blir det afterparty. Ett fantastiskt musikband "Together" kommer att underhålla dig på kvällen med bra dansmusik. En måltid ingår i priset och du kan köpa läsk, öl eller vin. Massor av roligt och ett bra sätt att avsluta en underbar dag!

Afterparty måste förbokas. Antalet biljetter är begränsat till 500.

Pubkväll och Afterparty måste förbokas och betalas vid föranmälan! Glöm inte att boka när ni anmäler er till convention.

Egen mat och dryck är inte tillåtet på Pubkväll och Afterparty!

Mer detaljer om dessa händelser kommer att publiceras på vår hemsida. Här hittar du all information du behöver. Hemsidan uppdateras kontinuerligt.

Prislista

Alla priser är i svenska kronor. Sista dag för föranmälan är 3 juni 2020.

  Vuxen Ungdom under 26 år
Lunch (per dag) 130 130
Pubkväll med lätt måltid och musik (Fredag) 150 150
Afterparty med mat och musik (Lördag) 260 260